Košarica 0 Izdelki 0.00 €

BIO4Natural / čista in sveža kozmetika

Ta članek je posvečen znamki, ki jo zares občudujem, Bio 4 Natural.
Nikoli nisem posegala po dragih kremah, sem pa od mladih let skrbela za svojo kožo. Ko najdem izdelke, ki jih imam rada, delim! V tem primeru, ker jih imam sama v ponudbi, in ker v tej naravni kozmetiki zares uživam.
Poleg kakovosti izdelkov, obožujem podobo in komunikacijo med vsebino in zunanjostjo, ki je zelo urejena, elegantna in okusna!
Naravna, bio kozmetika se ne sme ločiti od teh značilnosti in po mojem mnenju bi morala biti privlačna, ne da bi izgubila bistvo!
Bio4Natural ima v svoji liniji trda in tekoča mila različnih arom, olja in balzame za ustnice.
Najbolj zanimiva je preprosta sestava in čistost teh izdelkov. Uporabljajo zelo malo sestavin, zaradi česar so edinstveni in učinkoviti.
Balzami za ustnice so tako dobri in takšne kakovosti v svoji sestavi, da bi jih kar pojedla  Najboljši, kar sem jih doslej uporabljala!
Trda ali tekoča mila so sestavljena iz eteričnih olj, zaradi česar so zelo vlažilna. Koža ostane čista in mehka.
In končno olja! Navdušena sem nad njihovo močjo. Imajo neverjeten učinek na kožo, tudi na mešani koži, kot je moja!
To je bilo zame največje odkritje, ki sem ga nedavno naredila in hkrati popolnoma spremenila način, kako poskrbim za svojo kožo.
Ta blagovna znamka ima tri olja: sladki mandelj, pinjole in lešnik. Olja so izvlečki iz čistega portugalskega surovega materiala. Hladno in ročno iztisnjena, tik pred dobavo v Slovenijo!
Tako dobro je uporabljati izdelke, ki so bili izdelani z vsemi temi predpostavkami.
Bio 4 Natural ni le blagovna znamka BIO kozmetike, temveč nov način, ki zahteva lojalnost in se osredotoča na bistveno načelo: poštenost s potrošnikom!
Upam, da boste uživali v teh izdelkih, kot jaz!
Veselim se vaših komentarjev, ki so mi vedno dragoceni!